Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Marko Braković

Fejsbuk predator

Izdavač:  Nova poetika
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-6409-009-4
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  234
Cena:
Popust: 10.00%
880,00 din. 792,00 din.

 

Opis:

Branko Marković je tridesetdvogodišnji nezaposleni psiholog koji živi sa roditeljima. Svoju sumornu svakodnevicu  ublažava zavodeći devojke i žene uz pomoć  fejsbuka i spavajući sa njima u iznajmljenim apartmanima  širom Beograda.

Svoja lucidna i šokantna zapažanja o životu u modernom srpskom društvu kao i o njegovim tabu temama  koje otvoreno i surovo iskreno otkriva družeći se sa svoja dva bliska prijatelja, prekida neobična poslovna prilika u vezi sa trgovinom  pornografskim materijalima koja Branku otvara novu životnu perspektivu. Ubrzo mu se dešava i neočekivana romansa sa mladom i dobroćudnom devojkom za koju se vezuje posle brojnih avantura i veza za jednu noć.  

Ipak, firma Rectum entertainment za koju Branko počinje uspešno da radi, pokazaće se drugačijom od onoga za šta se predstavlja a njen misteriozni i proračunati šef Ron, otkriće svoju mračnu poslovnu tajnu, koja će glavnog junaka izložiti ogromnoj opasnosti i naterati ga da napokon preispita svoju  životnu filozofiju i krene na novo duhovno putovanje.



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine