Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Ana Blažić Maksić

Između sna i jave

Izdavač:  Književna omladina Srbije
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7343-263-2
Povez:  Mek
Pismo:  Ćirilica
Broj strana:  200
Cena:
Popust: 10.00%
594,00 din. 534,60 din.

 

Opis:

Neodoljiva knjiga koja se bavi svim onim što čini život: prijateljstvom, strašću, vernošću i, pre svega, ljubavlju.“

U svetu beogradskih kultnih mesta za izlaske, i mestima nadomak grada, uz muziku i stihove najlepših ljubavnih pesama domaće i strane muzičke scene, ispričane svakodnevnim jezikom - kolokvijalnim i živim, saznajemo životne priče glavnih junaka koje upravo zbog jednostavnog jezika i dinamičnog pripovedanja postaju još životnije i čitaocu prisnije.

Glavna junakinja romana, Sara, kroz svoj odnos sa Markom upoznaje sebe, onakvu kakva u svetu u kome se kretala nije imala prilike da se otkrije, spoznaje svoju želju za avanturom, prezir prema kolotečini i mirnoj svakodnevici u kojoj je prividno uživala. Markova neobuzdana priroda, nepredvidivost i mladost njegovog duha, uprkos tome što je deceniju stariji od Sare, čine da se ona oseća mlađom, posebnijom i drugačijom od drugih devojaka, naročito onih tipiziranih (realističnih) sa kojima je Marko bio u brojnim vezama.

Između sna i jave , kako i sam naslov kaže, otkriva protivrečnost u doživljaju ljubavi o kojoj se sanja, koja ostaje platonska, neostvarena, ali i životna, opipljiva.



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine