Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Vilijem Gibson

Periferal

Izdavač:  Miba books
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-89595-50-5
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  557
Cena:
Popust: 10.00%
1 .320,00 din. 1 .188,00 din.

 

Opis:

Kada govorimo o naučnoj fantastici, ime Vilijema Gibsona mora biti pomenuto. Njegove budućnosti utkane su u DNK čitaocima određenog ukusa i određenih godina.

 

U "Periferalu", prvom futurističkom Gibsonovom romanu još od "Svih sutrašnjih žurki" iz 1999. spajaju se vrtoglavi noar "Neuromanta" i Gibson kakavog vidimo u "Prepoznavanju obrazaca" – prepreden, lukav, duhovit.

 

U stvari, "Periferal" je roman koji je duplo futuristički – odvija se i u bliskoj i u nešto daljoj budućnosti, negde iza jednog užasnog događaja koji se zove prosto Džekpot.

 

Tamo gde žive Flin i njen brat Barton, imam malo poslova (ako se ne računa nezakonita proizvodnja droge.). Srećom, Barton prima nadoknadu Veteranske administracije za povrede dobijene u ratu. A onda jedne večeri, Barton mora da izađe napolje, da obavi jedan posao – posao za koji Flin ni ne zna. Beta testiranje za novu video-igru, kako kaže on. Posao deluje jednostavno: obezbeđenje kruga oko solitera. Pojavljuju se nekakve stvarčice nalik na bube i sve što treba da uradi je da ih rasteruje. On nudi Flin dobru cenu da ga menja. No, ono što ona vidi, nije ono što joj je Barton rekao da očekuje. Možda je to igra, a možda i ubistvo.

 

Veličanstvena avantura kroz budućnost može da počne!   



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine