Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Metju Inmen

Kako da znaš da li tvoja mačka planira da te likvidira

Izdavač:  Dereta
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7346-950-8
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  132
Cena:
Popust: 10.00%
990,00 din. 891,00 din.

 

Opis:

"Kako da znaš da li tvoja mačka planira da te likvidira" vesela je i briljantna mešavina, neretko grubih šala, činjenica i uputstava o mačkama koja dolazi iz stvaralačke Zemlje čuda Meta Inmena, strip-crtača i osnivača čuvenog sajta TheOatmeal.com.

U ovoj knjizi ćete naći najurnebesnije šale u vezi s mačkama i potvrdu da sve predrasude koje imamo o njima zaista jesu tačne: mačke su samožive zloće kojima mnogi od nas jednostavno ne mogu da odole.

"Ako i vi patite od stalnih mačijih „izliva ljubavi grebanjem“, ovo je knjiga za vas! A može da vam posluži i kao štit ako je neophodno."
Veronika Bajmont, host Tekzilla i Game On!

"Čovek koji stoji iza sirovih crteža i grubih šala je dvadesetosmogodišnji Metju Inmen. Od 2009, kada se Inmen latio posla, svet ne prestaje da umire od smeha." 
Nik Karbon, Time

"Briljantno, originalno i neviđeno zabavno. Zaista nervira taj Inmenov jedinstveni pogled na svet i sposobnost da vas iz strane u stranu tera da s odobravanjem klimate glavom i da umirete od smeha.Kako ga samo mrzim." 
Dejvid Torn, 27bslash6.com

"Suludo zabavno." 
Roza Golian, TODAY.com

"Met je prvi rođeni stend-ap komičar na internetu. Ova knjiga, kao i čitav njegov opus, dokaz su kako sjajno opipava puls ljudi koji poput mene vise na internetu. Ona pokazuje zašto je sjajno biti otkačen, duhovit i zašto je internet tako fantastična stvar – kao i Met Inmen."
Ben Hju, izvršni direktor IcanHasCheeseburger.com

 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine