Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Ranka Tanasić Barlov

Život na gram

Izdavač:  Književna omladina Srbije
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7343-253-3
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  168
Cena:
Popust: 10.00%
495,00 din. 445,50 din.

 

Opis:

Zadivljujući, dirljiv roman o bolnoj praznini između onoga što jesmo dok volimo i onoga što postanemo onda kada ta ljubav nestane.
Izvanredna priča o ljubavi, narkomaniji, gubitku i prijateljstvu, smeštena u današnjem vremenu u kojem su degradirane sve moralne vrednosti.

Junakinja romana, Čarna, koja je ujedno i pripovedač, bila je četiri godine u ljubavnoj vezi sa Ugrinom, zavisnikom narkotika. Ona roman počinje od trenutka kada je napustila Ugrina.

Ispitujući sebe, svoje postupke u formi dnevničkih zapisa, ona prolazi kroz vremeplov. Dok u sadašnjem vremenu pati zbog izgubljene ljubavi i privremeni smeštaj nalazi boraveći kod drugarice Lenke, u isto vreme se priseća njihovog upoznavanja. Ispovedajući se, priseća se svega kroz šta je prošla živeći sa zavisnikom. Zbog velike ljubavi i poštovanja prema Ugrinu ona će pokušati da učini sve što je do nje, verujući da će ga svojom iskrenom ljubavlju spasiti iz kandži narkomanije. 

Kroz ceo roman Čarna čitaoce upoznaje sa uzrocima i posledicama konzumiranja narkotika. Edukativni karakter romana posredno je istaknut. On šalje poruku o posledicama konzumiranja narkotika i o problemima koje narkotici mogu da prouzrokuju u porodici, društvu, odnosno u pojedincu koji izabere takav način života.



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine