Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      



Velika žurka povodom Svetskog dana knjige

23. aprila 2014. u 20h u organizaciji Književne omladine Srbije, u Beogradu biće priređena ogromna žurka povodom Svetskog dana knjige, uz očekivano prisustvo naših pisaca i pesnika, saradnika, prijatelja, predstavnika biblioteka i medija, javnih ličnosti.



Tom prilikom biće održana manifestacija povodom Svetskog dana knjige 2014, pod sloganom “Književni preludijum”.
U okviru te manifestacije organizovan je mini književni konkurs pod nazivom: "Dixi et salvavi animam meam – Rekoh i spasih svoju dušu"

Svi koji žele da učestvuju na konkursu, mogu da pošalju svoje tekstove ( kratke priče ili eseje) dužine pola stranice A4 formata, veličine slova 12 TNR, do 15.aprila 2014. na e-mail Književne omladine Srbije:  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (uz tekst poslati i ime i prezime, i kontakt telefon).

Najbolja tri teksta biće objavljena i pročitana na samoj manifestaciji, a potpisnici istih dobiće Povelje, stranicu u jednom od eminentnih književnih časopisa u Srbiji i promovisanje na našem sajtu www.kosrbije.rs i našim fejsbuk i twitter stranicama.
Imena petoro članova žirija, radi objektivnosti odlučivanja biće objavljena, takođe, na samoj večeri manifestacije.

Programski koncept manifestacije podrazumeva i humanitarni karakter, pri čemu će svi oni koji žele, a imaju stare knjige, moći da doniraju iste za potrebe naših biblioteka na Kosovu, čiji će zvanični predstavnici prisustvovati manifestaciji.

Književna manifestacija će biti upriličena muzikom, igrom i glumom, kao i prigodnim koktelom.

(Svetskom prestonicom knjige za 2014. godinu proglašen je Port Harcourt u Nigeriji.)
Podeli

Poslednje ažurirano utorak, 01 april 2014 09:27

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine