Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Dubravka Miljković, Majda Rijavec

Tinejdž psiha : priručnik za tinejdžere

Izdavač:  Profil knjiga Beograd
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-6059-061-1
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  157
Cena: Kontakt za informacije

 

Opis:

Kako steći prijatelje, popraviti raspoloženje, umiriti strah i zabrinutost ili pak ojačati mišić samokontrole - odgovori na najčešća pitanja odrastanja nalaze se u priručniku za tinejdžere autorki Dubravke Miljković i Majde Rijavec. 

Interaktivni priručnik sadrži mnoštvo neposrednih smernica koje tinejdžere upućuju da se jače oslone na sopstvene snage i lakše reše probleme s kojima se svakodnevno susreću, kao i niz upitnika koji im pomažu da bolje upoznaju sebe.  Pregledan i komunikativan, s grafičkim elementima koje prate sadržaj, priručnik za odrastanje pruža tinejdžerima oslonac za snalaženje u društvu, a može poslužiti i kao povod za razgovor s vršnjacima ili odraslima. Roditeljima i nastavnicima takođe može poslužiti kao prozor u tinejdžerski svet i kao savetnik za bolje obostrano razumevanje. 

Posebno poglavlje posvećeno je učenju i savetima kako lakše učiti ili kako se motivisati za učenje, a obuhvaćene su i ozbiljnije životne teme s kojima se mladi suočavaju, kao što su nasilje, i u porodici i u školskoj sredini, ili razvod roditelja.
U uvodu autorke navode: “I čitanje knjige može da bude poput razgovora s nekim. Knjiga može da te uteši jer ćeš shvatiti da i mnogi drugi imaju slične probleme. Verovatno ne bismo pisale celu knjigu kada bismo verovale da takve teškoće ima samo nekoliko mladih ljudi. A čitajući o tome kako problemi mogu da se reše, mogu da ti padnu  na pamet ideje o kojima ranije nisi ni razmišljao.”

  


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine