Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Aleksandar Mekol Smit

Deluks kafe za zgodne muškarce

Izdavač:  Samizdat B92
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7963-414-6
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  228
Cena:
Popust: 10.00%
880,00 din. 792,00 din.

 

Opis:

Prva damska detektivska agencija često pomaže ljudima da pronađu ono što su izgubili. Ali još se nije desilo da mora da pomogne klijentu da pronađe sebe, kao u ovom najnovijem nastavku popularnog serijala Aleksandra Mekol Smita. Tajanstvena žena koja se ne seća ničeg o sebi niti kako je uopšte dospela u Bocvanu zatražila je pomoć Dragocene Ramocve i njenog novog kodirektora Grejs Makuci, kako bi otkrila svoj identitet.

U međuvremenu, Grejs Makuci isto tako kao što rešava probleme u ulozi partnera u agenciji sama uspešno ulazi u novi poduhvat: otvara moderan restoran pod imenom „Deluks kafe za zgodne muškarce“. No, ispostavljа se da rešenje za probleme s kuvarom, konobarom i drugim izazovima koje joj donosi novi biznis mora da potraži od neočekivane osobe, tako što će zaboraviti na svoj ponos i pitati za pomoć.
I gospodin DŽ. L. B. Matekoni je primoran da napravi težak izbor, onaj koji će doneti velike promene i u Brze motore Tlokvenga i u Prvu damsku detektivsku agenciju. 

Sa simpatijama i toplim humorom, Mekol Smit nas i ovaj put vodi kroz životne avanture svojih junaka iz Bocvane. 

„Divno… Ljubitelji ovog serijala biće dirnuti razvojem sporednih likova, a novi čitaoci očarani toplim humorom.“ Publishers Weekly

„Mekol Smit je živi posmatrač i elegantan pisac, koji poštuje običaje i kulturu Bocvane… Nadamo se da će i ovaj serijal trajati, kao što to najbolje tradicije čine.“ The Plain Dealer

„Aleksandar Mekol Smit je plodan, popularan i čudesan pisac. Njegova sposobnost da pruži kvalitetne nove epizode bez premca je u savremenoj književnosti.“  The Independent  (London)

  

Delovi uma: 21 kratka šetnja oko ljudskog mozgaDemijanNedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine