Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Mile Radičević

Enciklopedija domaćinstva

Izdavač:  Naša priča plus
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-87601-01-7
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  503
Cena:
Popust: 25.00%
6 600,00 din. 4 950,00 din.

 

Opis:

Na preko 500 stranica najkvalitetnijeg papira, kroz 18 poglavlja, sa preko 2500 ilustracija predstavljamo Vam fantastičnih 7500 saveta za uspešno vođenje domaćinstva!

Da li Vam se dešavalo da gosti samo što nisu stigli, a Vi ste presolili jelo ili Vam je zagorelo? Šta da radite? Spremili ste ribu i meso, šta prvo da poslužite? U kojim se čašama poslužuje koja vrsta pića?
Kako da sevirate sto? Ne znate da vežete kravatu? Sređujete stan, potrebno Vam je nekoliko korisnih saveta o uređenju, bojama i osvetljenju u prostoriji?

Gotovo sve što koristimo za održavanje lične higijene i higijene u našem domu sadrži hemikalije opasne po zdravlje i okolinu. Pogledajte naše savete o tome kako da pripremite sredstvo za osvežavanje nameštaja i održavanje svih prostorija u stanu. Zašto sami ne biste napravili losion za čišćenje lica ili balzam za negu kose?

Saznajte sve o nutritivnim i lekovitim vrednostima voća i povrća, pravljenju soka i preparata za rešavanje mnogih tegoba. Pripremili smo Vam i vitaminsku kartu sa pregledom svih vitamina, njihovog delovanja i namirnicama u kojima se nalaze. Rešenje za ove i mnoge druge dileme naći ćete u našoj Enciklopediji domaćinstva.

I to nije sve! Upoznaćemo Vas sa nizom zanimljivosti – saznajte sve o istoriji čaja, vina, kafe i ruma, legendama o njihovom nastanku i postojbini, načinu pripreme, serviranju i vrstama ovih napitaka...

Enciklopedija domaćinstva – ono što Vam je zaista neophodno!



 

Enciklopedija citataEnciklopedija junaka, superheroja i ostalih polubogova

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine