Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

 • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

  Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

  https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

 • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

  Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

  https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

 • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

  Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

  https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

 • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

  Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

  https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      


Veća slika

Svetislav Basara

Drvo istorije

Izdavač:  Službeni glasnik
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7549-814-8
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  282
Cena: 864,00 din.

 

Opis:

Provokativan, eklektičan, protivrečan, takav je Svetislav Basara. Možda je zato čitan? Nikad ne možete pogoditi koja će mu biti sledeća rečenica. Kao da čak i njega, iz svoje neizvesnosti, još nenapisana, ona vreba iz zasede. Stvorio je haos za sebe kao ironiju kojom se obraća svetu kao iluziji.

Ali šta je drugo iluzija – kaže pisac – nego savršena kopija stvarnosti gurnuta na dno, u tamu najdublju. U takvoj, prilično neugodnoj situaciji, ako je u pravu, u kojoj se nalazimo, šta nam predlaže?

Jedino hodanje po vodi ili užarenom ugljevlju ima smisla, jer vodi izlasku iz ovog sveta nerešivih aporija. Jest, kad govorimo o zakonima sveta i aporijama koje proizvodi, pravi izbor je hodati po užarenom ugljevlju, ali preko kojeg smo prethodno sasuli vodu. Pravo je reći da je taj hod tek maska za posrtanje. 
Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka