Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Grupa autora

Bašta - Velika ilustrovana enciklopedija

Izdavač:  Mladinska knjiga
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  86-84213-28-9
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  751
Cena: 8 .393,00 din.

 

Opis:

Na više od 700 živopisnih stranica sa 3.000 fotografija 50 uglednih stručnjaka reći će vam sve što želite da znate o planiranju i oblikovanju vrta, ukrasnom drveću i žbunju, penjačicama, ružama, trajnicama, vodenim i kamenim baštama, kaktusima i sobnom bilju, gajenju voća i povrća, kao i o baštenskom alatu i opremi, staklenicima, klimi i zemljištu, razmnožavanju, bolestima i korovima.

Ova knjiga je jedinstvena po svojoj sveobuhvatnosti, i prigodna kako za one koji se iz hobija bave baštovanstvom tako i za vrsne ljubitelje hortikulture. U njene korice povezano je iskustvo i znanje najboljih svetskih baštovana koji će vam dati više od 400 korak-po-korak objašnjenja i ideja uz pomoć kojih ćete napraviti vrt iz snova, urediti svoje dvorište na sasvim drugačiji način, uzgojiti retke biljne vrste...

Neka o vrednosti ovog kapitalnog dela, jednog od najboljih svetskih priručnika o baštovanstvu, govori to što je izdato povodom 200 godina postojanja najuglednijeg svetskog urduženja baštovana The Royal Horticultural Society. Ovo je knjiga koja je sama po sebi slavlje prirode i lepote.



 

Bašta - baštenske avanture za gradske baštovaneBašta kod kraljevog mosta

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine