Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Ginter Mol, Ralf Davirs

10 najvećih zabluda o vaspitanju i šta možemo da uradimo bolje

Izdavač:  Laguna
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-521-0867-1
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  212
Cena:
Popust: 10.00%
699,00 din. 629,10 din.

 

Opis:

Knjiga za roditelje koji istinski vole svoju decu i baš zbog toga skoro sve već rade ispravno.

Zabavno i poučno, autori vagaju deset najčešćih zabluda o vaspitanju i objašnjavaju zašto ta jednostavna mada često pogrešna pravila tako prkosno opstaju. Budući da su po svom obrazovanju i iskustvu upućeni u srž problema, oni se duhovito zalažu za savremeno, opušteno vaspitanje bez dogmatskih stega.

„Pojedi sve iz tanjira!“ – „Dok god živiš pod mojim krovom…“ – „Kompjuteri su opasni.“ – „Samo je uspeh važan!“ Služe li se roditelji još uvek ovim izrekama? Nažalost, da! I danas su mnoga deca prinuđena da slušaju ove pridike iako je dokazano da ni na koji način ne pomažu u vaspitanju. To su one vaspitne zablude koje se nesvesno prenose s generacije na generaciju. Zato ni najsavremeniji roditelji ne mogu lako da ih se otarase. 

Cilj ovog šaljivog priručnika je da vam pomogne da osvestite te duboko ukorenjene zablude o vaspitanju.

„Svi koji u 21. veku traže savete o savremenim načinima vaspitavanja dece koji se pritom ipak temelje na tradicionalnim vrednostima, pronaći će to upravo u ovoj knjizi.“ Frankfurter Allgemeine Zeitung 

10 najvažnijih stvari koje možete da učinite za svoju decu10 pravila koja treba prekršiti i 10 pravila koja treba uspostavNajbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine