Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Dečja enciklopedija o životinjama

Izdavač:  Vulkan izdavaštvo
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-10-00858-6
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  304
Cena:
Popust: 10.00%
3 .890,00 din. 3 .501,00 din.

 

Opis:

Duboko u džungli, visoko u planinama, u polarnim morima, u vrelim pustinjama – našu planetu naseljavaju milijarde živih stvorenja. Dečja enciklopedija o životinjama predstavlja vam najzanimljivije među njima. Započnite svoje putovanje detaljnim uvodom u životinjski svet. Knjiga nudi pregled klasifikacije životinja, lanaca ishrane, staništa i životnih ciklusa. Svaki odeljak opisuje veću grupu životinja, njihov čudesni život, porodična stabla i osnovne karakteristike. Enciklopedija takođe sadrži spektakularne fotografije i veoma zanimljive grupne stranice, na kojima je upoređeno više od dvadeset predstavnika određene grupe životinja. Slepi miševi i insekti, lavovi i lemuri, žabe i sokoli, kitovi i puževi – upoznajte se sa svima njima kroz ovu izuzetnu enciklopediju o životinjama.

Koje životinje su najveće, najmanje, najbrže, najotpornije, najčudnije... sve će vam to otkriti "Dečja enciklopedija o životinjama"!

Saznajte šta razne životinje, od mravojeda do zebri, rade, šta jedu, gde žive i kako se razvijaju njihovi mladunci. Videćete kakva su prirodna staništa životinja i otkrićete u kakve se  neverovatne avanture upuštaju pojedine vrste. Pridružite se sovama grabljivicama u noćnom lovu, ispratite migracije nekoliko hiljada gnuova i lovite zajedno sa mnoštvom gladnih ajkula čekićara – upoznajte se sa inspirativnim svetom životinja.



 

Dečja enciklopedija o dinosaurimaDečje igre nekad i sad

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine