Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

ISKORISTITE PRAZNIČNI POPUST OD 20.12 - 10.01
-10% NA SVE PORUDžBINE!!!





Veća slika

Danijel Ćorović

Poštareve priče

Izdavač: Književna omladina Srbije
ISBN:  978-86-7343-146-8
Povez:  Mek
Pismo:  Ćirilica
Broj strana:  59
Cena:
Popust: 10.00%
324,00 din. 291,60 din.

 

Opis:

Pisati za najmlađe čitaoce mogu samo najbolji među najboljima, jer je njihova iskrenost nemilosrdna, pa zato i jesu najzahtevniji auditorijum. Iako su još uvek u potrazi za svojim identitetom, deca kreiraju svoj svet prema koordinatama koje dobijaju od odraslih. Svako slovo namenjeno mladoj čitalačkoj publici ima vekovnu težinu, i iziskuje odgovornost od pisca, jer se njima tka svest onih koji produžavaju život.

Kada je uz sve to pisac neko, ko i sam još uvek pripada mlađoj populaciji kao što je to naš mladi autor Danijel Ćorović, koji u momentu objavljivanja ove knjige ima samo 11 godina, onda književno stvaralaštvo za decu dobija na težini.

Svojim pričama Danijel nas vraća u detinjstvo, kome se svi mi rado vraćamo. To je nešto iskonsko. Zato nam i priče iz detinjstva izgledaju bajkovito, jer nije važno da li je sve verodostojno – u detinjstvu je sve istina. Tamo gde se formiraju emocije, vraćamo se ceo život po odgovore. To znači da će uz ,,Poštareve priče,, Danijela, podjednako uživati i odrasli i deca.

A šta ima lepše za dete nego da ušuškano u krevetu sa roditeljem lista omiljenu knjigu? Osim što podstiče emotivni razvoj, govor i komunikaciju, prisutnost knjiga u najranijem uzrastu kod dece stvara zdrav odnos prema knjizi, koji im može biti od koristi tokom školovanja.

Sigurni smo da ćete knjigu,, Poštareve priče,, čitati ,,za laku noć,,, jer je naš mladi autor Danijel Ćorović napisao divne priče koje predstavljaju pustolovine goluba Kungera, veoma interesantne i duhovite, ali i osećajne. Ta osećajnost sa britkim intelektom daju veliku dozu mudrosti i nepredvidljivosti u kome se Danijel lepo snalazi, ali tu snagu ne koristi kao moć, već kao mogućnost da se rečju poprave i uzdignu delovi svesti u čijim karikama se krije odašiljač kroz vreme i nosioc mnogih životnih poruka.

Priče našeg mladog pisca poručuju: Budite otvoreni prema svetu i ljudima, budite pošteni i prema ljudima i prema sebi, i budite vedrog duha!



 




Nedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka