Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

ISKORISTITE PRAZNIČNI POPUST OD 20.12 - 10.01
-10% NA SVE PORUDžBINE!!!


Kvadratura krugaKvart


Veća slika

Damjan Stevkić

Kvarni vlaški pir

Izdavač: Književna omladina Srbije
ISBN:  978-86-7343-134-5
Povez:  Mek
Pismo: 
Broj strana:  266
Cena:
Popust: 10.00%
648,00 din. 583,20 din.

 

Opis:

Originalan i uzbudljiv roman koji će vas ostaviti bez daha!
Vekovima su vradžbine bile te koje su lečile, ali su mnogo više nosile smrt, pri čemu se, na taj način, i sama magija širila svetom. Negde se zaboravila, negde ne. U svakom slučaju, legenda je ostala živa. Sve vračare i vračevi znaju da tajna postoji. Neki su je tražili lično, neki su slali druge umesto njih jer su se plašili snage magije. Do sada su svi oni nalazili smrt, slepilo, bolesti, ludilo, nemost. Ono najgore što može da zadesi čoveka.

,,Debi roman autora Damjana Stevkića pod nazivom „Kvarni vlaški pir“ predstavlja dobar primer kvalitetne proze izražene kroz veoma zanimljiv oblik pripovedanja, tokom kojeg pisac, sasvim realno, bez grča i ustezanja, prikazuje čudna, pomalo nestvarna i neobična, ali istinita verovanja ljudi u istočnoj Srbiji.
Knjiga počinje pričom o Gordanu Krivokući, novinaru lista „Borba“, koji, godinama bez spisateljske inspiracije, preživljava objavljujući stare kolumne. Međutim, strpljenje glavnog urednika lista, bez obzira na dugogodišnje prijateljstvo, ima svoj kraj, pa iskusni novinar dobija priliku da se ponovo dokaže u poslu i probudi odavno uspavanu inspiraciju. Tema novog zadatka je proučavanje čudnih ubistava u istočnoj Srbiji koja su navodno, pod uticajem čuvene, ali nikad dovoljno izučene vlaške magije...,,

Iz recenzije S. Pavlovića

 
Nedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka