Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Dejvid Suzuki

Sveta ravnoteža - ponovno otkrivanje našeg mesta u prirodi

Izdavač:  Kiša
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-84845-09-4
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  432
Cena:
Popust: 10.00%
1 100,00 din. 990,00 din.

 

Opis:

"Suzuki je vrhunski majstor u povezivanju ljudi sa priorodnim svetom, a u ovoj knjizi je tom zadatku posvetio sve svoje talente. Preporučujem je svakom ljudskom biću kojem je stalo kako do opstanka živog sveta, tako i do svog sopstvenog."  Farli Moat, autor knjige "More krvi"

Dest godina nakon prvog objavljivanja ove značajne knjige, Dejvid Suzuki ponovo razmatra naše mesto u prirodnom svetu u svetlu aktuelnog talasa ekoloških promena i napretka u naučnim saznanjima.

"Sveta ravnoteža" je do sada prodata u više od 100.000 primeraka. Iako osnovna poruka ove uticajne knjige ostaje ista, kataklizmični događaji iz prošle decenije zahtevaju da preipitamo svoje ponašanje i otkrijemo nove načine življenja u ravnoteži sa svojim okruženjem. U ovom novom i u velikoj meri revidiranom i proširenom izdanju, Dejvid Suzuki analizira te događaje i istražuje šta nam oni govore o našem mestu u svetu.

"Ova knjiga je do sada najpotpuniji prikaz ekološke etike jednog od vodećih svetskih pisaca o očuvanju životne sredine. Ona spaja nauku, teologiju, poeziju i filozofiju kako bi izrazila pogled na svet neophodan ljudima u dvadeset prvom veku. Svetu ravnotežu prožima predivan duh." Edvard O. Vilson, autor knjige "Diverzitet života" 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine