Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Katherine Ulrich

Bukvar za nestrpljive: Macromedia Flash 8 za Windows i Macintosh

Izdavač:  CET
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7991-292-1
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  604
Cena:
Popust: 5.00%
440,00 din. 418,00 din.

 

Opis:

Bukvar za nestrpljive: Flash 8 je knjiga koja korisnike izvodi iz klasičnog čitalačkog odnosa i pomaže im da zaista ovladaju programom Flash 8. Nema opširnih objašnjenja teoretskih osnova, već se odmah prelazi na konkretan rad. Knjiga sadrži sve od najosnovnijih pojmova do naprednih tehnika koje traže poznavanje problematike programiranja i tradicionalne animacije. Sadrži i veliki broj ilustrovanih primera i primera koji ilustruju primenu pojedinih alatki i komandi, što čini ovu knjigu vrlo praktičnom za veliki broj korisnika kako za Windows tako i za Macintosh platformu. 


Knjiga Bukvar za nestrpljive: Flash 8 pogodna je za sve početnike u radu sa ovim programom, ali i za Flash dizajnere na srednjem nivou. Knjiga je namenjena svima koji žele da koriste program Flash za stvaranje grafike, animacije i interaktivnosti. Naučićete da pravite sve što vam treba: oglasne panoe, dugmad za obilazak lokacije, veze sa drugim URL adresama, zabavne animirane crteže i slično.

 

Bukvar za nestrpljive: Macromedia Dreamweaver 8 za Windows i MacBukvar za nestrpljive: Maya 6 za Windows i MacintoshNajbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine