Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Marko Mitrović

Kako restrukturirati kompaniju - Principi i primeri

Izdavač:  Clio
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7102-483-9
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  133
Cena:
Popust: 10.00%
990,00 din. 891,00 din.

 

Opis:

Da li Srbiji preti “izgubljena decenija”? Kako preokrenuti privrednu situaciju koju karakterišu prezaduženost, nelikvidnost i sve slabija konkurentnost preduzeća? Šta može da se nauči iz tuđih iskustava o stagnaciji, povećanju problematičnih kredita banaka i finansijskim injekcijama države koje bez restrukturiranja nisu dale nikakve rezultate?

Bilo da se pogleda javni sektor bilo privatni, finansijski ili realni, potreba za restrukturiranjem je ogromna i stiče se utisak da u privredi Srbije danas nema značajnije teme.

Knjiga "Kako restrukturirati kompaniju" pojavljuje se, zato, u pravom trenutku.

Prema rečima stručnjaka, Kako restrukturirati kompaniju je „nezaobilazno štivo” i „odlično praktično uputstvo za sve koji se bave ... problemima u privredi.”

Ova knjiga „čitaocu nudi bogat arsenal dijagnostičkih alata, teških odluka i krupnih poteza koji su preduslov brzog oporavka.”

Kako restrukturirati kompaniju je „pisana iz ugla menadžera, ali će biti podjednako korisna finansijskim institucijama, konsultantima, investitorima, državnim službenicima, kao i svima koji su se suočili sa potrebom da u hodu uče ‘zanat’ restrukturiranja – bilo svesnim izborom, bilo iz nužde.”

 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine