Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Tom Negrino i Dori Smith

Bukvar za nestrpljive: Macromedia Dreamweaver 8 za Windows i Mac

Izdavač:  CET
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7991-293-X
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  544
Cena:
Popust: 5.00%
0,00 din. 0,00 din.

 

Opis:

Knjiga je namenjena svima koji žele da uz pomoć Dreamweavera prave sjajne veb prezentacije i to bez velikog poznavanja HTML koda i JavaScripta. Mogu je koristiti apsolutni početnici zbog vizuelnog načina programiranja, a isto tako i iskusni programeri jer ih program ne sputava u njihovoj veštini programiranja u HTML jeziku.

Različiti elementi za pravljenje veb lokacija pomoću Dreamweavera 8 raspoređene su po poglavljima, i unutar svakog poglavlja nalaze se detaljna uputstva. Složeniji materijal se nadovezuje na prethodne zadatke. U uvodnim poglavljima upoznaćete se sa Dreamweaverovim interfejsom, lokalnim upravljanjem datotekama, pravljenjem osnovne stranice i HTML kodom. Uz pomoć ove knjige naučićete da umetnete slike, zvuk, Flash objekte na stranice, kao i da stilizujete sadržaj stranice. Ukratko, vaše veb prezentacije će biti na profesionalnom nivou. Na pratećoj veb lokaciji pronaći ćete dodatne informacije, kao i veze sa drugim onlajn resursima.

 

Bukvar za nestrpljive: Flash MX za Windows i Macintosh NapredneBukvar za nestrpljive: Macromedia Flash 8 za Windows i MacintoshNedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine