Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Dejan Stojiljković

Kišni psi

Izdavač:  Laguna
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-521-1927-1
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  224
Cena:
Popust: 10.00%
599,00 din. 539,10 din.

 

Opis:

Autor bestselera Konstantinovo raskršće i Kainov ožiljak

Iz pera jednog od najčitanijih savremenih srpskih pripovedača dolazi knjiga tematski različitih pripovesti, u vremenskoj elipsi od skoro jednog veka, kroz koje promiču poznati i nepoznati likovi, pletu se sudbine, otkrivaju tajne, rađa se i umire...

Budite svedoci susreta Ive Andrića i Nemanje Lukića (glavnog junaka romana Konstantinovo raskršće) u priči na osnovu koje je nastao roman Kainov ožiljak. Pohodite ukleti pružni prelaz gde duh mrtve devojčice čeka svog ubicu. Pratite četu vojnika kako na granici sa Kosovom budi usnulo zlo. Otkrijte tajni život Danila Kiša, pisca, lektora za francuski jezik i ubice vampira. Saznajte kako su proticali beogradski dani Gavrila Principa, ko je i zašto odlučio da baš on ubije Franca Ferdinanda. Zavirite kroz vremenski procep u Srbiju čiji je glavni grad Niš i kojom vlada vojna hunta, gde su čuda ponekad moguća a kišni psi zavijaju u noći.

Od Beograda koji opsedaju Austrougari, preko berlinskih bulevara i planina na kojima žive demoni, do apokaliptične vizije Srbije u bliskoj budućnosti, ova knjiga-mozaik odvešće vas na putovanje kroz fantazmagorične svetove u kojima se susreću istorija i mašta. 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine