Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Dr Patriša Krejn

Naručivanje iz kosmičke kuhinje

Izdavač:  Leo commerce
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7950-350-3
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  160
Cena:
Popust: 10.00%
660,00 din. 594,00 din.

 

Opis:

Nezaobilazni vodič za moćne afirmacije koje će vam promeniti život

Naučite da uspešno poručujete iz kosmičke kuhinje i da koristite zakon privlačenja kako biste stvorili ono što želite u svom životu!

Univerzum je kao kosmička kuhinja beskrajno izdašnog menija koja samo čeka da primi porudžbine od vas i da vam ih isporuči. Naučite pravila za kreiranje porudžbina u oblasti karijere, kvaliteta života, zdravlja, putovanja i stanovanja. Naučite zašto vam kuhinja ponekad isporučuje samo limun i šta da radite kad se to desi. Otkrijte afirmacije i osećanja – najmoćniju kombinaciju za ostvarenje snova.

"Ako ste spremni da razmazite sebe ljubavlju i pozitivnim afirmacijama, ovo je knjiga za vas!" - Mark Viktor Hansen, jedan od autora Njujork tajmsovog bestseler serijala Pileća supa za dušu

"Naručivanje iz kosmičke kuhinje je praktičan vodič pun mudrosti koji će vam pomoći da u svoj život prizovete harmoniju za kojom čezne vaše srce. Primenite principe iz ove knjige i sigurno ćete naći ono što tražite. Ove afirmacije stvarno deluju!" - Alan Koen, autor bestselera Zmaj više ne stanuje ovde

Dr Patriša Krejn je svetski poznata spisateljica, govornica i facilitator radionica. Principe opisane u ovoj knjizi otkrila je krajem sedamdesetih i od tada ih uspešno primenjuje u svom životu. Posvećeno pomaže ljudima širom sveta da ostvare svoje snove. Na njenim radionicama stotine polaznika obučene su da dele principe iz ove knjige.

  


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine