Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Lisa Marklund

Crvena vučica

Izdavač:  Laguna
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-521-2049-9
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  452
Cena:
Popust: 10.00%
999,00 din. 899,10 din.

 

Opis:

Roman iz serijala o Aniki Bengston.

 

Pod tamnim zimskim nebom… smrt strpljivo čeka.


Jedne tamne zimske noći u gradu Luleo na severu Švedske ubijen je novinar. Anika Bengtson pronalazi vezu između ubistva i napada na avio-bazu F21 krajem šezdesetih godina. Tajne su brojne i opasne. Anika je uvučena u vrtlog nasilja i terorizma čiji tragovi vode sve do švedske vlade.

Suprotno šefovom izričitom naređenju, odbija da odustane od priče. Njena situacija postaje neizdrživa, kako u redakciji, tako i kod kuće. Niko joj ne veruje, a privatni život joj se raspada.

Da bi opstala kao ljudsko biće, žena i novinarka, Anika mora da uputi izazov političkom i medijskom establišmentu, svom šefu i svojim načelima. Na kraju preostaje samo jedna borba – ona protiv ubice.

„Sve u svemu, bez ikakvog dvoumljenja bih mogao da proglasim Crvenu vučicu za najbolji roman Lise Marklund. Za sada!“ Piteatidningen

„Dobra knjiga. Njen lep i jasan jezik, način na koji obrazuje i informiše čitaoca i razvija priču neće vas ostaviti ravnodušnim. Počnite sa čitanjem kada budete imali dovoljno vremena na raspolaganju, jer nećete moći da je ostavite.“ Smalands-Tidningen



 

Crvena travaCrvendać

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine