Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Paulo Koeljo

Đavo i gospođica Prim

Izdavač:  Laguna
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-521-2104-5
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  188
Cena:
Popust: 10.00%
599,00 din. 539,10 din.

 

Opis:

"Samo oni koji se plaše da zauzmu neki stav u životu prihvataju na sebe ulogu dobre duše. Uvek je neuporedivo lakše verovati u sopstvenu dobrotu, nego se sukobiti sa drugima i boriti za svoja prava."

Stranac stiže u zabito selo Viskos sa rancem u kojem se nalazi jedna sveska za beleške i jedanaest zlatnih poluga. Stigao je tu u potrazi za odgovorom na pitanje koje ga muči: jesu li ljudi u suštini dobri ili zli? Dočekujući tajnovitog stranca, celo selo uključuje se u njegovo traganje za odgonetkom, što će zauvek promeniti njihove živote.

Intrigantan Koeljov bestseler, Đavo i gospođica Prim je provokativna parabola o zajednici obuzetoj pohlepom, kukavičlukom i strahom dok se koleba između dobra i zla.

„U ovoj izuzetnoj knjizi pisac nalazi snage da postavlja čudesna pitanja i pruža iznenađujuće odgovore.“ The Daily Express

„Sa Alhemičarem je Koeljo postao skoro najprodavaniji pisac na svetu. Kao i Alhemičar, roman Đavo i gospođica Prim je jednostavna priča, u čijem su središtu smisao života i duhovni vodič kroz život.“The Guardian

svog vremena, ushićene slobodom, cenu koju za to plaća, kao i istrajnost ljudskog duha uopšte.

 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine