Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

 • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

  Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

  https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

 • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

  Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

  https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

 • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

  Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

  https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

 • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

  Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

  https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      


Veća slika

Bredli Trevor Griv

Mrva hrabrosti

Izdavač:  Laguna
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7436-789-6
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  109
Cena: 580,00 din.

 

Opis:

Iako padova u životu ima manje nego uspona, oni su ipak tu. Jedini način da se suočite s njima jeste da budete hrabri. Pri tom ne mislimo na blefiranje, šepurenje ili motku u leđima, već na pravu hrabrost. Bredli Trevor Griv u Mrvi hrabrosti koristi svoj neposredni i neodoljivi stil kako bi vas naučio da prizovete ono najbolje u sebi i nastavite dalje.

Mrva hrabrosti je riznica duhovito-mudrih saveta za sve koji prolaze kroz teške trenutke, kada je mnogo lakše pokriti se preko glave nego se ponovo suočiti sa svetom. Griv nas prvo podseća na univerzalnost osećanja straha, gubitka, bola, uznemirenosti i vonja znoja, da bi nam potom, nenametljivo i vispreno kao i uvek, ukazao na pravi put do čeličnih živaca i nezaustavljive strasti. „Znali vi to ili ne“, piše on, „rođeni ste s dovoljno petlje da dotaknete sve što je u životu iole bitno.“

Kao i u svojim ranijim knjižicama, Griv prepliće laserski precizne opise osećanja i korisne savete za dizanje morala sa zabavnim fotografijama životinja, kako bi nam i time pokazao da niko nije imun na strahove. Ovaj izuzetni knjižurak savršen je za ponedeljak ujutru, za zubarsku čekaonicu, za raskid istrošene veze, za žvakanje škembića u saftu – dakle za suočavanje sa svim životnim nedaćama.

 
smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka