Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

  • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

    Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

    https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

  • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - PROMO CENA!

    Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

    https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

  • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

    Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

    https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

  • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

    Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

    https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

   logo.v      






Veća slika

Ljiljana Bulatović

Raport komandantu

Izdavač:  Udruženje pisaca "Poeta"
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-86863-19-5
Povez:  Tvrd
Pismo:  Ćirilica
Broj strana:  438
Cena: 1 080,00 din.

 

Opis:

Enciklopedijska knjiga istine o generalu Ratku Mladiću, u kojoj je autor objavio najznačajnije govore i svedočenja, najeminentnija imena iz Vojske Republike Srpske, koji su na slobodi, političare i advokate, naučne radnike iz Srbije i sveta, borce za istinu o nastanku rata na Balkanu, o ratnom putu oslobodilačke Vojske Republike Srpske i njenom ratnom komandantu...

Knjiga sadrži autoritativan izbor činjenica i zapisa iz života i ratnog puta generala Mladića, njegovih ekspozea, govora i intervjua.
Među autorima priloga ili citiranih tekstova su generali: Pjer-Mari Galoa, Slavko Lisica, Manojlo Milovanović, Petar Škrbić, Tripo Vučinić, Radovan Radinović i brojni drugi bliski saborci Mladićevi.
Na kraju knjige poređano je 40 imena sabesednika o generalu, među kojima su i: Remzi Klark, Sergej Baburin, Jelena Jurjevna Guskova, Smilja Avramov, Rade Rajić, Dragomir Pećanac, Neđo Popara, brojni Mladići i Lalovići iz Kalinovika....


 




Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka