Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

  • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

    Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

    https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

  • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

    Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

    https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

  • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

    Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

    https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

  • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

    Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

    https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      






Veća slika

Gabi Martinez

Močvara

Izdavač:  Mladinska knjiga
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7928-175-3
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  286
Cena: 789,00 din.

 

Opis:

Nakon više od dvadeset godina stalnih sukoba u srcu Afrike, rat koji se može smatrati najdužim i najsurovijim na svetu polako se stišava. U nastojanju da simbolički zapečati mir, jedna kosmopolitska ekspedicija, sačinjena od poslovnih ljudi, političara i predstavnika sukobljenih plemena, ukrcava se na brod koji će ploviti Belim Nilom prema jugu zemlje. Na tom putu se nalazi ogromna močvarna oblast, predeo koji se neprekidno menja i nikada ne bude do kraja otkriven. Neprijateljska i proždiruća oblast Sud, velika močvara južno u dolini Nila.

Započinje odiseja koja će ove putnike sve više udaljavati od civilizacije, pretvarajući se u nešto nalik snu, a njima neće preostati ništa drugo nego da se ujedine, kao u nekoj maloj vavilonskoj kuli, kako ih u lutanju močvarom ne bi zadesila smrt. U tom lutanju, poznavaoci većeg broja jezika steći će neobičnu moć.

Močvara Sud je avanturistički roman koji govori o Africi, kontinentu koji se nikada ne može potpuno upoznati i koji je, na nesreću svojih stanovnika, verovatno jedino mesto na svetu gde je avantura i dalje moguća.

Gabi Martinez radnju svog „afričkog“ romana smešta u jednu teorijski bezimenu oblast. Izuzetno veštim građenjem likova i zapleta, on nas ukrcava u taj lavirint zemlje i vode, i postajemo deo nevolja i neizvesnosti, ali i svetlosti i mirisa duboke Afrike. Močvara Sud je izuzetan avanturistički roman, a istovremeno i parabola moderne civilizacije.



 




Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka