Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

  • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

    Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

    https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

  • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

    Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

    https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

  • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

    Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

    https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

  • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

    Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

    https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      



Autonomija mišljenja - Novi razgovori sa Darkom TanaskovićemAvantura lične promene


Veća slika

Baru

Autoput sunca

Izdavač:  Besna kobila
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-88389-00-6
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  430
Cena: 1 301,00 din.

 

Opis:

Autoput sunca je nastao kada je 1995. godine japanski izdavač Kodansha ponudio Baruu, koji je tada već bio priznato ime u svetu stripa, da napravi mangu evropske tematike koji ne bi bio kraći od 200 strana. Sudeći po rezultatu, Baru je, i ovaj put, prevazišao sva očekivanja, te mu je ovaj strip doneo svetsku slavu. Autoput sunca se, pored toga, može smatrati i prvim road-stripom, s obzirom na to da glavne junake Karima i Aleksandra upoznajemo u nemiloj situaciji u kojoj beže od progonitelja upavo tim autoputem, koji predstavlja najkraću vezu Pariza i Leona sa francuskom rivijerom.

Ovde govorimo o nadasve zabavnom, ali i pametnom štivu, u kom ima svega što bi u jednoj road priči i trebalo da bude - mnogo akcije, jurnjave, devojaka i nasilnika, i naravno, policije.

Hervé Barul, prepoznatljiviji samo kao Baru, dobitnik je mnogih nagrada, a ove godine u januaru primio je počasnu nagradu za životno delo na prestižnom francuskom festivalu stripa Angoulême

 



 




smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka