Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Tomas Sančez

Dan pčela

Izdavač:  Dereta
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7346-873-0
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  268
Cena:
Popust: 10.00%
747,59 din. 672,83 din.

 

Opis:

Dan pčela je roman o opsesiji, umetnosti i ratu u koji je protkana drevna priča o moralnom unutrašnjem sukobu kada su ljudi prinuđeni da biraju između ljubavi prema voljenoj osobi i osećanja dužnosti prema otadžbini.

Ovo je fascinantna priča o španskom slikaru Zameranu i njegovoj muzi, prelepoj Luizi Kolar, uvučenih u kovitlac ratnih zbivanja, Nemačke invazije na Francusku u Drugom svetskom ratu, koji će ih surovo rastaviti. Pedeset godina kasnije, posle Luizine smrti, jedan američki naučnik stiže na jug Francuske u potrazi za istinom o vatrenoj romansi ljubavnika i njihovom misterioznom rastanku. Naučnik kreće put Majorke gde još uvek živi Zameranu u samonametnutom egzilu. Odlučan da Luizinu sudbinu otkrije slikaru, ne sluti da će i on sam biti prinuđen da se suoči sa svojim skrivenim željama.

Prodat u milionima primeraka širom sveta i preveden na brojne svetske jezike, Dan pčela je najuspešnije delo Tomas Sančeza koje je steklo kultni status širom sveta.

Luiz je mitsko, zemaljsko i erotsko, senzualno i žensko oličenje autentične Provanse. [Njena pisma] poseduju sanjalački kvalitet erotske bajke.
The Washington Post Book World


 

Dan kada je Miz Lili postala ono što je oduvek bilaDan po dan



Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine