Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

 • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

  Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

  https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

 • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

  Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

  https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

 • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

  Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

  https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

 • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

  Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

  https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      Bič Božji 3.deo - Urbi et OrbiBič Božji 5.deo - Dei ex machina


Veća slika

Aleksa Gajić & Valerie Mangin

Bič Božji 4.deo - Vae Victus

Izdavač:  Moro doo - System Comics
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  86-84687-06-X
Povez:  Mek, kolor štampa
Pismo:  Latinica
Broj strana:  48
Cena: 756,00 din.

 

Opis:

 

Strip serijal od 6 epizoda predstavlja futurističku viziju drevnog sukoba između rimske imperije i hunske horde koja se originalno desila u petom veku, a u ovom stripu je smeštena nekih 10.000 godina kasnije.

 

Atila, kralj Huna, najzad je dobio tajne zvezdane koordinate Rima, prestonice Orbisa. Napokon će je razoriti. Konačno će postati gospodar svemira, jednak bogu. Samo je jedna prepreka pred njim: guverner Aetius pod čijim se šlemom krije njegova nestala ljubavnica, besmrtna inkarnacija boginje haosa. A onda, licem u lice, u svemirskoj bici koja prevazilazi sve što je čovek do tada poznavao, carska flota i horda Huna se moraju boriti sve do konačne pobede ili potpunog uništenja.

Ali, da li sami bogovi mogu da upravljaju svojom sudbinom, kad sve pokazuje, da se tragedija, napisana pre više hiljada godinan ponovo odigrava, samo sada u kosmičkim razmerama? Kao slobodna adaptacija sukoba hunskog vođe Atile i rimskog generala Flavijusa Aetijusa, "Bič božji" ocrtava, u galaktičkoj razmeri, večnu borbu dobra i zla. 
smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka