Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

  • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

    Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

    https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

  • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

    Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

    https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

  • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

    Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

    https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

  • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

    Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

    https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      



Beli kraljBeli medvedić na brodu


Veća slika

Hans de Bir

Beli medvedić i šareni drugari

Izdavač:  Beli put
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  86-8548-915-6
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  32
Cena: 540,00 din.

 

Opis:

Beli medvedić je zaspao pored tate, a probudiće se sam nasred mora. To je prava prilika za pustolovno putovanje – čak do tropskih krajeva. Šta je tamo sve video, koga je upoznao i o čemu saznao – ispričaće vam ushićeno kad se vrati kući. Samo, da li će pronaći put?!

"Avantura polarnog medvedića Larsa počinje kada se izgubi i odjednom nađe u tropskoj džungli. Prinuđen da se snalazi u nepoznatoj sredini, a  želeći da se vrati kući, on stiče brojne prijatelje, životinje koje ne samo da ranije nije video već nije ni znao da one postoje. Kada mu novi prijatelji pomognu da se vrati svom belom, snežnom domu – Lars će i u svojim, ali i u očima svoga tate, biti mnogo veći i stariji.

On sada ima iskustvo koje njegov tata nema. Uloge su promenjene. Sada on uči tatu kakvi svetovi još postoje i prepričava mu doživljaje sa novim prijateljima. Na ovaj način, avantura o Larsovim šarenim drugarima nije samo priča o važnosti prijateljstva i snalaženju u nepoznatim situacijama. Ponajpre, ona vas podstiče da o sebi kao roditeljima mislite na jedan skromniji i manje zahtevan način. Baš kao i Larsov tata, ni vi ne možete znati sve ono što misli, sanja, doživljava i preživljava vaše dete. Uloge se mogu obrnuti. Ako umete da slušate dete i prihvatite da je i ono vaš učitelj, a ne isključivo vi njegov –  upravo ste zakoračili na put zajedničkog odrastanja i uspešnog roditeljstva. Konačno, šta sve roditelji mogu učiti i naučiti od svoje dece – o tome možete razgovarati sa svojim detetom, ali svakako razmislite i sami."

Jelena Holcer

 




 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka