Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      






Veća slika

Dr Frenk Dž. Kinslou

Tajna kvantnog življenja

Izdavač:  Leo commerce
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7950-264-3
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  296
Cena: 972,00 din.

 

Opis:

Godinama su ljudi čekali na knjigu koja spaja apstraktnu istočnjačku filozofiju unutrašnjeg spokoja s naučnom primenom kvantne fizike. Ova knjiga čini upravo to! "Tajna kvantnog življenja" neposredan je vodič koji nudi duboke spiritualne uvide i praktičan, lako primenjiv postupak za isceljenje i harmoničan život.

Pridružite se dr Frenku Dž. Kinslou na putovanju ka dubokom unutrašnjem spokoju kroz ono što kvantna fizika naziva „implicitnim redom“. Na stranicama ove moćne knjige naučićete proces Quantum Entertainment© (QE™) dr Kinsloua i otkriti kako da obogatite i razmrdate sve oblasti svog života. Quantum Entertainment© radikalna je isceliteljska tehnika koja pruža neverovatan odmor i opuštanje. Bićete u stanju da razrešite sve probleme i izazove s kojima se susrećete primenjujući QE na svoje finansije, odnose s drugim ljudima, seksualni žvot... čak i na svoje navike u jelu, spavanju i vežbanju. Pored toga, otkrićete načine da se izborite s gnevom, negativnim razmišljanjem, fizičkim bolom i emocionalnim neskladom. A posebno je dobra vest što svako može da praktikuje QE! Ne zahteva prethodnu obuku i toliko je jednostavno da i dete može da ga izvodi!

Pokušajte... iznenadićete se koliko će vam brzo ovaj proces pomoći!

"Tajna kvantnog življenja" zabavna je za čitanje i laka za primenu. Počećete da primećujete rezultate još od prve seanse. Pokušajte... iznenadićete se koliko će vam brzo ovaj proces pomoći! 

 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka