Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Seldžuk Altun

Vizantijski sultan

Izdavač:  Dereta
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7346-910-2
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  276
Cena:
Popust: 25.00%
770,00 din. 577,50 din.

 

Opis:

 U odbrani Carigrada od otomanskih osvajača, 1453. poginuo je car Konstantin XI – po majci, Jeleni Dragaš, čukununuk Stefana Dečanskog – a njegovo telo nikada nije pronađeno. Legenda kaže da je prebegao đenovljanskim brodom, izbegavši sigurnu smrt od turske ruke, i postao Besmrtni car. Pet vekova od njegovog nestanka, tri misteriozna čoveka povezuju se s mladim profesorom iz Istanbula. Kao članovi tajnog društva koje zaostavštinu Besmrtnog cara prenosi na potonje generacije, obznanjuju mu da je on taj koji nastavlja vladarsku lozu. Da bi preuzeo kontrolu nad ogromnim bogatstvom, moraće da ispuni poslednje želje svojih predaka: da prođe kroz teške i nadasve misteriozne obrede inicijacije, koji će snagu njegove volje staviti na ozbiljnu probu.

U stilu Umberta Eka, Altun nam otkriva najskrivenije misterije drevnog Konstantinopolja i savremenog Istanbula, preplićući istoriju i fikciju u nerazmrsivo pripovedačko klupko koje do uzbudljivog raspleta čitaoca ostavlja bez daha.

Posle Engleske, Francuske i desatak drugih zemalja, s ponosom predstvaljamo "Vizantijskog sultana" i našoj publici, s predgovorom samog autora, posebno napisanim za srpsko izdanje. 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner