Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Saša B. Mijalković

Auto-mafija

Izdavač:  Službeni glasnik
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-519-1834-9
Povez:  Mek
Pismo:  Ćirilica
Broj strana:  340
Cena:
Popust: 10.00%
660,00 din. 594,00 din.

 

Opis:

Napokon je pred Vama obimniji tekst o krađi motornih vozila, o kojoj se kod nas, ali i u svetu, ne samo retko pisalo već se gotovo uopšte i nije pisalo. Knjiga je nastala kao plod višegodišnjeg istraživanja vrsnog stručnjaka Saše Mijalkovića i predstavlja originalan i gotovo potpun prikaz aktuelnih dometa delinkventske taktike i tehnike krađa vozila, bezbednosne i kriminalističke teorije, kao i prakse prevencije i suzbijanja ove pojave. Osim toga, nudi i nove ideje zaštite vozila od krađa i suzbijanja kriminala u vezi s ovom sve rasprostranjenijom pretnjom po imovinu građana Srbije.

Impresioniraće Vas detaljni opisi pripremnih aktivnosti, sredstava i načina krađa vozila i njihovog daljeg eksploatisanja, ali i mera i radnji koje preduzimaju subjekti nacionalnog sistema bezbednosti u suprotstavljanju ovakvim pojavama. Bogat fond ponuđenih znanja o ovoj temi autor je ilustrovao i brojnim interesantnim fotografijama, slikama, šemama i prikazima konkretnih slučajeva iz bezbednosne i kriminalističke prakse u Srbiji.

Iako bi naivni pomislili da pred sobom imaju priručnik za krađu motornih vozila, mudri će shvatiti da čitanjem knjige i sami mogu da zaštite svoje automobile, ali i da doprinesu pronalaženju ukradenih vozila.

Razumećete zašto su srećni oni koji nemaju automobile, a zašto su srećniji oni koji su svoje automobile adekvatno zaštitili. Ljubav prema četvorotočkašima obavezuje Vas da je imate u svojoj biblioteci; prijateljstvo Vas obavezuje da je preporučite ili poklonite prijateljima...



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine