Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

  • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

    Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

    https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

  • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

    Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

    https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

  • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

    Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

    https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

  • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

    Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

    https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      



Novi roman Paola Koelja stiže u septembru

  •  
  •  

Novi roman pisca bestselera Paola Koelja – Rukopis otkriven u Akri – stiže nam u septembru ali sa malom izmenom u odnosu na dosadašnja izdanja - ovog puta izdavač neće biti Paideia, koje je do sada objavljivala Koeljove romane, već Laguna koja je otkupila ekskluzivna prava na ovaj roman.

U ovom romanu pisac istražuje ljudske vrednosti koje su odolele prolaznosti vremena.


Godina je 1099. Dok se Jerusalim priprema za invaziju krstaša, Grk po imenu Kopta saziva sastanak na koji poziva sve stanovnike grada – mlade, stare, muškarce i žene. Hrišćani, Jevreji i muslimani dolaze da čuju kako da se pripreme za borbu, ali to nije ono što Kopta želi da im poruči. On zna da je poraz neminovan, jer sve na to ukazuje. Stanovnicima Jerusalima poručuje da mudrost traže u svakodnevnom životu, u izazovima i teškoćama sa kojima se suočavaju, da je istinsko znanje u ljubavi bližnjih, u krizama, slavi i svakodnevnom kontaktu sa smrću, koja je neizbežna. Rukopis 1974. godine u Egiptu otkriva britanski arheolog ser Volter Vilkinson. Novootkriveni rukopis potvrđuje neka od univerzalnih pravila ljudskog ponašanja.

„Razdvajanje fikcije od stvarnosti je teško ne samo za pisca već za svakoga. Živimo pod naletom informacija za koje verujemo da su istina, iako je jasno da to nisu. Ova priča je zasnovana na vrednostima, a vrednosti nisu fikcija. One preživljavaju test vremena“, izjavio je Koeljo.




Izvor: Laguna.rs

Podeli
smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka