Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      Rukopis pronađen u Akri - Nova knjiga Paula Koelja

  •  
  •  

Paulo Koeljo, autor koji je prevođen na 74 jezika a prodaja njegovih knjiga se meri milionima, je objavio još jednu svoju knjigu, "Rukopis pronađen u Akri”, koja  je u svetu već postala bestseler. 

“Ne pokušavajte da budete voljeni po svaku cenu, jer ljubav je neprocenjiva”

1099. Jerusalim očekuje invaziju Krstaša, koji su opkolili kapije grada. Unutar gradskih zidina, muškarci i žene su se okupili da čuju mudre reči misterioznog čoveka - poznatog kao Kopt. Ljudi su otpočeli sa pitanjima o svojim strahovima, pravim neprijateljima, porazu i borbi; razmatraju volju za promenom i vrednost lojalnosti i usamljenosti; i konačno se okreću pitanjima o lepoti, seksu i eleganiciji, ljubavi, mudrosti i onoga što ih čeka u budućnosti. „Šta je uspeh?“ pita Kopt. „To je sposobnnost da se ode u krevet svako veče sa mirom u svojoj duši“. Svih ovih vekova kasnije, odgovori mudrog čoveka još uvek važe kao zapis ljudskih vrednosti koji prolaze kroz vreme.

U Koeljovim rukama Rukopis pronađen u Akri otkriva ko smo mi, čega se plašimo i čemu se nadamo da će budućnost iznedriti iz trajnog znanja i verovanja unutar nas samih, a ne iz nedaća koje nas okružuju.

 

Iz izdavačke kuća Paideia koja je kod nas objavila sve naslove Paula Koelja i koja uvek nastoji da isprati objavljivanje svih dela svojih autora za sada nema preciznijih informacija o tome kada će se ovaj naslov naći u prodaji. Nadamo se uskoro! 

 

Podeli
smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka