Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 sova snow      


Tweet
Pin It
Veća slika

Žanet Lorik i Žan Fransoa Leru

Assimil metoda - Nemački kroz pesmu

Izdavač:  Riznica lepih reči
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7354-140-0
Povez:  Knjiga + 1 CD
Pismo:  Latinica
Broj strana:  39
Cena:
Popust: 10.00%
825,00 din. 742,50 din.

 

Opis:

Dragi roditelji,

Dete vam je sigurno još malo da bi se samo otisnulo na put u daleku zemlju... Zbog toga računamo na vas i nadamo se da ćete ga povesti u tu radosnu i divnu pustolovinu. Čitajte, pevajte i igrajte se s njim. Tako će učenje jezika biti mnogo zabavnije, življe i korisnije, a vesele pesmice iz ovog malog mjuzikla, brzo će zapamtiti čitava porodica. Da bismo vam pomogli, ako je to potrebno, na kraju knjige smo dali prevode pesama. 

Neka nemački postane zadovoljstvo za sve... prijatno učenje! Da bi vam bilo lakše da ga vodite kroz učenje jezika, svaku temu smo podelili na dva zasebna dela: • Originalnu pesmu, koju pevaju deca, sa objašnjenjima najvažnijih reči. • Karaoke verziju pesme, muzičku podlogu uz koju možete pevati, kao i audio-aktivne igre za opuštanje. Pošto svaka od ovih originalnih karaoke pesama ima zasebnu numeru na disku, možete veoma lako i brzo preći sa jedne na drugu. 

Ovaj album namenjen je za decu od 3 do 6 godina, i izvanredna je priprema za učenje stranog jezika u školi. Sve pesme su originalne i specijalno napisane za decu ove dobi, a govore o temama koje su im bliske. 

Assimil metoda - Kurs englekog jezika - Intuitivna metodaAssimil metoda - Novi Francuski bez mukeNajbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine