Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 sova snow      


Tweet
Pin It




Veća slika

Camilla Lackberg

Kamenorezac

Izdavač:  VBZ, Zagreb
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  9789533046624
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  360
Cena:
Popust: 10.00%
1 .265,00 din. 1 .138,50 din.

 

Opis:

U svom trećem romanu iz serije psiholoških trilera smeštenih u ribarskom gradiću Fjällbacki “Kamenorezac”, trenutno najpoznatija švedska spisateljica Camilla Lackberg prati misteriozan slučaj utapanja.

Poslednjih godina mnoge tragedije pogodile su Fjällbacku, ali možda nijedna dosad toliko potresna i užasavajuća: stari ribar, lovac na jastoge, u svojoj mreži izvukao je telo devojčice. Ubrzo postaje jasno da je u pitanju ubistvo. Istragu vodi detektiv Patrik Hedström, koji je nedavno i sâm postao otac. Težak je i pomalo jeziv zadatak otkriti ko stoji iza ubistva nedužnog deteta, tim više što su Patrik i njegova životna partnerka Erica dobro poznavali devojčicu Saru. Slučaj postaje još zamršeniji kada dođe do čudnih napada i na drugu decu.

Uporedo s istragom ubistva, roman nas vodi u prošlost Fjällbacke i prati životni put više generacija jedne porodice, njihove uzavrele strasti, slomljene živote, ledene emocije. Godina je 1923. Anders Andersson mlad je i naočit kamenorezac zaposlen u kamenolomu lokalnog bogataša. Njegov susret s gazdinom kćerkom Agnes početak je neverovatne priče koja seže sve do današnjih dana…

Jesu li i kako te dve priče povezane? Istraga Sarinog uboistva iznijeće na videlo najcrnje tajne Fjällbacke, a ono što Patrik naposletku otkriva promijeniće, možda i zauvek, sliku i stanovnike tog idiličnog mestašca.

“Camilla Läckberg jedan je od razloga tako velike popularnosti nordijskog noira danas.”

USA Today

 



 

Kako je nestajala Esmi LenoksKao u doba kada nisu postojale majke

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine