Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Ana Gifing

Moj prvi zalogaj

Izdavač:  Finesa
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-6303-025-1
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  257
Cena: 2 .199,00 din.

 

Opis:

Tim iskusnih stručnjaka Centra dr Gifing – nutricionista, lekara i psihologa - u knjizi „Moj prvi zalogaj“ odgovara na svaku dilemu koju ste kao roditelj imali, a ticala se ishrane vašeg naslednika. 

„Moj prvi zalogaj“ je knjiga koja će put ka zdravim obrocima pretvoriti u čisto zadovoljstvo i nezaboravnu zabavu! Dali smo vam pregršt saveta za pamćenje i učenje pretvorili u druženje, koje vas još više zbližava s vašim mališanima. Kreirali smo mnoštvo recepata koji će mamiti dečije poglede i nepca.

Ako ste se brinuli: 

• da li ste odabrali idealne sastojke za prvu kašicu najdražeg mališana, ili omiljenu užinu svog prvaka, ili spremili idealnu večeru svom tinejdžeru? 
• da li ste im servirali obroke s dovoljno vitamina i minerala? 
• da li ih namirnice u tanjiru čine dovojno jakim i otpornim? 
• ili niste sigurni da je pedijatar razrešio baš sve vaše nedoumice? 

Prestanite da se pitate i odgovore na pitanja pronađite u ovoj jedinstvenoj knjizi! Ne prepuštajte ništa slučaju – od trenutka kada prvi put osetite kako se beba šutira u vašem stomaku, do trenutka kada samo počne da bira šta će da jede. Naoružajte sebe znanjem i prenesite ga vašem detetu! Biće vam zahvalno jednog dana što ste mu podarili dobre navike u ishrani i znanje da sebi, kada odraste, obezbedi zdraviju budućnost.

 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine