Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Vina Džekson

Osamdeset dana - Suza

Izdavač:  Evro Giunti
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-505-2611-8
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  266
Cena:
Popust: 10.00%
693,00 din. 623,70 din.

 

Opis:

"Oduvek sam sanjarila kako ću se jednog dana zaljubiti, osetiti istinsku, bezuslovnu ljubav."

Lili ima samo dvadeset jednu godinu, još ne zna šta želi od života, ali je uvek osećala da joj je tesno u sopstvenoj koži, da joj nešto nedostaje, da tek treba da ispuni najskrivenije želje. U Londonu, savršenom gradu za novi početak, upoznaje neustrašivu Lijanu, koja je uvodi u uzbudljiv svet strasti i avantura. Tri muškarca, tri prilike da buntovna muzičarka spozna sebe i, malo-pomalo, prihvati svoju čulnost.

Od strastvene veze lišene emocija, preko uzbudljive avanture s neodoljivim bubnjarem čuvene rok grupe, a zatim i sa slavnim fotografom, Lili stiže do zagonetne žene koja će je ohrabriti da bez zazora istražuje svoje želje i fantazije.

Ipak, ni najsmelije pustolovine u mutnim virovima paralelnog sveta, u kojem putenost ne poznaje granice neće joj doneti mir. Da li je ono za čim Lili traga sve vreme bilo tu, nadohvat ruke? Da li je Lili dovoljno mudra da prihvati  svoju prirodu?

Zavodljiva i romantična – po mišljenju čitalaca i najuspelija – priča o jednoj od sporednih junakinja prva četiri romana iz serijala Osamdeset dana.

 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine