Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Aleks Kapi

Po cenu snova

Izdavač:  Laguna
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-521-1618-8
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  256
Cena:
Popust: 10.00%
799,00 din. 719,10 din.

 

Opis:

„Tri sudbine utkane u književnu simfoniju koja će još dugo odjekivati.“ Kleine Zeitung

Autor bestselera Leon i Luiz.

Tri istorijske ličnosti u ovom romanu mogle su se sresti samo jednom: u novembru 1924. na Glavnoj železničkoj stanici u Cirihu – gde priča počinje... Mladi pacifista Feliks Bloh studira atomsku fiziku kod Hajzenberga u Lajpcigu, buntovna Laura d’Oriano odlučna je da postane uspešna pevačica, a student umetnosti Emil Žiljeron prati čuvenog arheologa Šlimana u Troju, gde oslikava vaze i restaurira freske.

Ali vremena se menjaju, nacisti dolaze na vlast, sprema se Drugi svetski rat. Životni putevi tri junaka se razilaze, ali njihove sudbine ostaju na čudan način povezane. Mladić koji je sanjao o svetskom miru završava u Americi gde učestvuje u projektu izgradnje Atomske bombe. Nesuđena pevačica sada je saveznička špijunka u fašističkoj Italiji. A student umetnosti postaje najveći falsifikator svih vremena.

Aleks Kapi gradi uzbudljivu priču preplićući fikciju i brižljivo istražene biografije svojih junaka koje su okolnosti primorale da, odustajući od svojih snova, obezbede svoje mesto u istoriji...



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine