Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

Andrea Mils

Tačno ili netačno?

Izdavač:  Profil knjiga Beograd
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-6059-066-6
Povez:  Tvrd
Pismo:  Latinica
Broj strana:  192
Cena:
Popust: 10.00%
2 100,00 din. 1 890,00 din.

 

Opis:

Da li je istina da koristimo svega 10%  našeg mozga? Da li munja zaista ne udara dva puta u isto mesto? Da li je penicilin pronađen slučajno? Tačno ili netačno?

Zavirite u novo Profilovo enciklopedijsko izdanje i proverite da li su ova uobičajena shvatanja tačna ili netačna! Ispunjena zadivljujućim činjenicama, neverovatnim podacima, kao i uvreženim izrekama, knjiga "Tačno ili netačno?" otkriva istinu.

Knjiga obuhvata mnogo neobičnih činjenica i zanimljivih tema, od prirode, životinja i čoveka, do svemira, nauke i tehnologije, istorije i kulture. Svako tačno - netačno pitanje dobija odgovor, svaka izreka ima objašnjenje da li je ispravna ili neispravna. Živopisne ilustracije, fotografije i infografike oživljavaju svaku temu. Otkrivaju se neverovatni podaci koji obogaćuju naše znanje o svetu koji nas okružuje. Ovo je savršen poklon za decu uvek radoznalog uma, u kojoj će uživati i odrasli.

I kada sledeći put čujete da je Pluton planeta, ili da od spanaća postajemo jači, postarajte se da vam "Tačno ili netačno?" bude pri ruci!

 



 


Možda ste zainteresovani i za ove naslove?



Nedavno pregledani naslovi

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine