Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 


 logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Džon Le Kare

Najtraženiji čovek

Izdavač:  Evro Giunti
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-505-2661-3
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  334
Cena:
Popust: 10.00%
682,00 din. 613,80 din.

 

Opis:

Novi špijuni s novim prioritetima, stari sa starim; terorizam kao nova mantra; časni ljudi koji žele da učine nešto dobro, ali zapadaju u moralne dileme; mnoštvo čvrstih, racionalnih razloga za nečovečne postupke; ovo je potka Veoma traženog čoveka, žestoko neodoljivog najnovijeg romana Džona le Karea. 

Poluizgladneli mladi Rus u dugom crnom kaputu prokrijumčaren je u Hamburg u zlo doba noći. U torbici oko vrata krije neverovatnu svotu gotovine. Posvećeni je musliman. Ili možda nije? Kaže da se zove Isa. 

Anabela, mlada idealistički nastrojena nemačka advokatica za ljudska prava, odluči da spase Isu deportovanja. Uskoro joj klijentov opstanak postaje važniji i od karijere – ili vlastite bezbednosti. U kopanju po Isinoj tajanstvenoj prošlosti, suočava se s potpuno oprečnim Tomijem Bruom, šezdesetogodišnjim naslednikom neuspešne britanske banke Braća Bru, sa sedištem u Hamburgu. 
Anabela, Isa i Bru sklopiće neverovatan savez – a rađa se i trougao nemoguće ljubavi. 

U međuvremenu, osetivši lak plen u „ratu protiv terorizma“, suparnički špijuni Nemačke, Engleske i Amerike ustremljuju se na nedužne. 
 
Nedavno pregledani naslovi

  • Matis (Aleksandar Iličevski)

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine