Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Bruk Dejvis

Čudesna potraga

Izdavač:  Vulkan izdavaštvo
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-10-01753-3
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  256
Cena:
Popust: 10.00%
799,00 din. 719,10 din.

 

Opis:

Neodoljiva priča o dečjoj mudrosti, nestašlucima u starosti i čaroliji koja se javlja onda kada niko ne obraća pažnju

Ponekad, samo par običnih crvenih gumenih čizmica može da nam pomogne da se suočimo sa sopstvenim strahovima. Tako stoje stvari sa Mili Berd, devojčicom sa jedinstvenim darom da osvaja srca – kad ih obuje, hrabra je i sigurna u sebe. Ima sedam godina i veoma je znatiželjna: glavicom joj se roji na hiljade pitanja. Jednog dana, mama ju je ostavila samu u prodavnici veša u tržnom centru i nije se vratila.

Agata Panta ima osamdeset dve godine i nije izašla iz kuće otkad je ostala bez muža. Tišinu ispunjava tako što viče na prolaznike, gleda zamrznutu sliku na televizoru bez signala i dosledno se pridržava dnevne rutine. Sve dok ne spazi crvenokosu devojčicu preko puta ulice. Karl Daktilograf ima osamdeset sedam godina i nekada je prstima kucao ljubavna pisma na leđima svoje žene. Svestan da nekako mora da pronađe način da ponovo počne da živi, u trenutku prosvetljenja beži iz staračkog doma.

Zajedno, Mili, Agata i Karl kreću u potragu za Milinom mamom i usput otkrivaju da i mladi mogu biti mudri, da starost ne znači isto što i smrt i da kršenje pravila ponekad može biti ključ za sreću. 

Čudesna lutka Taioko-sanČudesna Srbija

Možda ste zainteresovani i za ove naslove?Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine