Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      Antropologija ženeAnđeli umiru


Veća slika

Den Braun

Anđeli i demoni

Izdavač:  Solaris
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7560-067-1
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  378
Cena: 0,00 din.

 

Opis:

Kada svetski poznati harvardski simbolog Robert Lengdon bude pozvan u švajcarsko istraživačko postrojenje da analizira tajanstveni simbol - urezan na grudi ubijenog fizičara - on otkriva dokaze nezamislivog: ponovnog oživljavanja drevnog tajnog bratstva iluminata... najmoćnije podzemneorganizacije od nastanka sveta. Sve upućuje na to da se neminovno bliži čas konačnog i zavetnog obračuna ovog vaskrslog bratstva sa Svetom stolicom. Lengdonovi najgori strahovi su potvrđeni na veče konklave, kada glasnik iluminata objavljuje da su sakrili nezaustavljivu tempiranu bombu u samom srcu Vatikana.

Dok odbrojavanje traje, Lengdon odleće u Rim sa Vitorijom Vetrom, prelepom i misterioznom italijanskom naučnicom, da bi pomogao Vatikanu u očajničkoj borbi za opstanak. Upuštajući se u frenetičnu poteru kroz zapečaćene kripte, opasne katakombe, napuštene katedrale, pa čak i najtajniji trezor na svetu, Lengdon i Vetra prate 400 godina staru Stazu prosvetljenja, sazdanu od drevnih simbola, koja vijugapreko Rima prema davno zaboravljenoj jazbini iluminata... tajanstvenoj lokaciji gde se možda krije šansa za spas Vatikana. 

Eksplozivni internacionalni triler, Anđeli i demoni vrluda od prosvetljujućih otkrovenja do mračnih istina, dok se bitka između nauke i religije rasplamsava u rat. 
Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka