Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Bil Kvejn

10 pravila koja treba prekršiti i 10 pravila koja treba uspostav

Izdavač:  Finesa
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-82683-76-6
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  135
Cena:
Popust: 5.00%
825,00 din. 783,75 din.

 

Opis:

10 PRAVILA KOJA TREBA PREKRŠITI

U prvoj polovini knjige podstičem vas da prekršite 10 opšteprihvaćenih pravila koja je svako od nas čuo ili izrekao bar jednom u životu. Te stare fraze i pravila možda su u prošlosti bila korisna i osnovana, ali se danas više ne mogu održati. Zapravo, 10 pravila koja treba prekršiti su pravila koja nas sputavaju.

Da bismo napravili zaokret u životu i oblikovali vlastitu sudbinu, MORAMO prekršiti tih deset pravila počevši ovog trenutka!


10 PRAVILA KOJA TREBA USPOSTAVITI

S druge strane, 10 pravila koja treba uspostaviti su pravila za sva vremena. Ta pravila nikada neće izaći iz mode. Kao deset zapovesti iz Biblije, 10 pravila koja treba uspostaviti su nepromenljivi, univerzalni zakoni.

Ta pravila vrede u svim kulturama i za sva vremena. Svi moramo da sledimo ta pravila ili ćemo se, u suprotnom, izložiti riziku od neuspeha, isto kao što se i kapetan koji zanemaruje signale sa svetionika izlaže riziku da nasuče svoj brod na stenovitu obalu.

  

10 najvećih zabluda o vaspitanju i šta možemo da uradimo bolje10 veličanstvenih u svetu matematikeNedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner
baner anglozine