Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      






Veća slika

Dragan Bosnić

Čudesna Srbija

Izdavač:  Mladinska knjiga
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7928-280-4
Povez:  Tvrd
Pismo:  Ćirilica
Broj strana:  528
Cena: 9 490,00 din.

 

Opis:

Ima jedna zemlja, lepa, čudesna ...

 

Srbija. Zemlja čvrstih ljudi mekog srca, mesto na kom je majka priroda posejala svoje najbolje gene, a istorija, nemilosrdna učiteljica, svoje đake uvek iznova vraćala u skamije, da obnavljaju najteže lekcije.

 

528 strana velikog formata, obogaćenih prelepim fotografijama, odvešće čitaoca u neke poznate, ali i mnoge potpuno nepoznate predele, običaje i situacije jedinstvene za Srbiju.

 

Nekritička globalizacija, mediji i nedorečen obrazovni sistem doveli su do toga da ranije i bolje upoznamo karakteristike nekih svetskih odredišta, zapostavljajući ili olako shvatajući činjenicu da u "svom dvorištu" imamo svetska čuda, kosmičke zagonetke i netaknute lepote.

 

U "ČUDESNOJ SRBIJI" obrađeno je sto najupečatljivijih lokaliteta koje je, na svom više od decenije dugom hodočašću, istražio Dragan Bosnić. To su mesta koja su nam geografski i duhovno bliska i dostupna, a u rangu su belosvetskih lepota, često i fascinantnija.

 

"ČUDESNA SRBIJA" nije samo putopis i oda lepotama Srbije, nego i svojevrsan apel da više cenimo i povedemo računa o onome što je naše i što ostavljamo potomstvu. Jednostavno, ovo je knjiga koja zaslužuje počasno mesto u biblioteci svake porodice.



 




smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka