Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It
Veća slika

Piter Dž. D'Adamo

Ishrana prema geno-tipu

Izdavač:  Sezam book
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-86003-74-4
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  316
Cena:
Popust: 10.00%
825,00 din. 742,50 din.

 

Opis:

Geno-tip 1 - lovac
Visok, mršav i snažan, s viškomadrenalina i velikom mentalnomenergijom koja se troši sa starenjem.Geno-tip lovca je otelotvorenje uspešnihpripadnika ljudskog roda. Pošto suskloni iscrpljivanju kad su izloženiprevelikom stresu, lovci u današnjimuslovima života moraju da se štede da biprodužili svoj životni vek.

Geno-tip 2 - skupljač
Skupljači, koji deluju popunjeno i kadanemaju višak kilograma, pate zbogsvog izgleda u kulturi u kojoj se mršavosmatra modernim. Oni zbog svogspecifičnog metabolizma slabo reagujuna brze dijete, ali su, kada se pravilnohrane, zdravi kao dren.

Geno-tip 3 - učitelj
Snažni i žilavi učitelji, koji imajusjajan metabolizam, rođeni su da bududugovečni – ako se pravilno hrane ižive. Oni su vrlo uravnotežene osobei imaju ogroman kapacitet da serazvijaju i budu zadovoljni sobom.

Geno-tip 4 - istraživač
Mišićavi avanturisti, istraživači,rođeni su da rešavaju biološkeprobleme jer imaju fascinatnusposobnost za prilagođavanjepromenama i natprosečan potencijalza popravljanje gena. Njihovapreosetljivost na hormonskedisbalanse i psihičko opterećenjemože se eliminisati uravnoteženomishranom i načinom života.

Geno-tip 5 – ratnik
Ratnici, koji su visoki, vitki i zdravi u mladosti, objekat su pobune tela u srednjem dobu. Uz optimalnu ishranu i načinživota, oni mogu da pobede metaboličke gene za brzo starenje i dožive „drugu mladost“ zdravlja.

Geno-tip 6 - nomad
Ovo je geno-tip ekstrema. Nomadi su vrlo osetljivi na uslove sredine – pre svega na promene nadmorske visine i vazdušnogpritiska. Oni imaju i predispoziciju za neuromuskularne poremećaje i poremećaje imuniteta. Kada su, međutim, u dobrojformi, odlično kontrolišu unos kalorija i „lepo“ stare.

 
Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner