Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

   logo.v      


Tweet
Pin It




Veća slika

priredio Institut Arbinger

Lider bez obmana

Izdavač:  Mono i Manjana
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7804-288-1
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  180
Cena:
Popust: 10.00%
0,00 din. 0,00 din.

 

Opis:

Cilj ove knjige je da vam pomogne da se suočite sa problemom samoobmane i da ga uspešno prevaziđete jer ako njega ne rešite, svi drugi problemi neumitno ostaju.

 

„Principi rukovođenja prikazani u ovoj knjizi imali su najveći uticaj na kvalitet rukovođenja i upravljanja našom kompanijom. Zahvaljujući njoj naša kompanija je sada prijatno mesto za rad a istovremeno smo usredsređeni na rezultate, što je dovelo do mnogo veće produktivnosti.“
Majkl Stepli, predsednik i izvršni direktor, 
DMBA

„Ova knjiga zadire u temelje kulture, timski rad i izuzetna postignuća.“
Mark Ašvort, predsednik i izvršni direktor,
Bučers Pet Ker, Velika Britanija

„Retko je naći toliko dobru knjigu iz oblasti poslovanja koju istovremeno možete da preporučite vašem šefu, vašem radnom timu i prijateljima. Koncepti u ovoj knjizi su mi promenili i način rada i način života."
Robert V. Edvard, generalni direktor, 
Vorldvajd Servisiz FedEx

Kako da pomognete sebi i drugima da vide ono što nisu voljni da vide?

Institut Arbinger poznat je širom sveta po tome što pomaže organizacijama, porodicama, pojedincima i zajednicama da reše probleme koji su nastali od malo poznatog ali svuda prisutnog problema samoobmane.

Glavne ideje potekle sa ovog instituta rezultat su decenijskog istraživanja internacionalnog tima naučnika. Sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, Arbinger sada deluje u mnogim zemljama sveta.

Lider bez obmana prvi put je štampan 2000. godine i odmah je postao međunarodni bestseler. Zanimljivo je da interesovanje za ovu knjigu ne jenjava ni nakon nekoliko godina od njenog prvog objavljivanja. I danas se nalazi na svim renomiranim listama bestselera. Do sada je prevedena na više od dvadeset jezika.





 




smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

pulse baner