Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1

  • Inferno -Den Braun - Po promotivnoj ceni!

    Dante je inspirisao rađanje još jednog umetničkog dela! Ali umetničkog dela koje seje smrt. Da li Inferno za čovečanstvo znači Pakao, Čistilište ili Spasenje?

    https://najboljaknjiga.com/7485-Inferno.html

  • Poželeti od meseca - Donald Klark - AKCIJA!!!

    Život i delo Bili Holidej, njene pesme i socijalno-istorijski i kulturni milje ere svinga znalački su i pregnantno osvetljeni ovom neprocenjivom knjigom.

    https://najboljaknjiga.com/7572-Pozeleti-od-meseca.html

  • Ronaldo; opsesija za savršenstvom - Luka Kaioli - AKCIJA!!!

    Svetski bestseler o jednom od najboljih i najpopularnijih fudbalera današnjice. Šta je to u ličnosti Kristijana Ronalda što izaziva toliko suprostavljena osećanja i mišljenja?

    https://najboljaknjiga.com/7487-Ronaldo-opsesija-za-savrsenstvom.html

  • Zavet - Slaviša Pavlović - Posebno izdanje - USKORO!!!

    Posebno izdanje romana Zavet, u tvrdom povezu, sadrži mnoštvo fotografija iz Prvog svetskog rata, nastalih u objektivu ratnih reportera i vojnika.

    https://najboljaknjiga.com/7550-Zavet.html

   logo.v      



Brehtova ljubavnicaBremasoni


Veća slika

Darko Perović

Brek

Izdavač:  Komiko
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-8791-901-3
Povez:  Tvrd, Crno-bela štampa
Pismo:  Latinica
Broj strana:  48
Cena: 864,00 din.

 

Opis:

"Brek je bez ikakve dileme jedan od najboljih domaćih stripova u poslednjih nekoliko decenija, te se kao takav nametnuo kao logičan izbor za otvaranje serije. Perovićev "Brek" među poznavaocima domaćeg autorskog stripa uživa kultni status, međutim, do sada je bio relativno nepoznat široj publici i novim generacijama ljubitelja strip umetnosti", rekao je na promociji albuma prvenca Vuk Marković, osnivač "Komika".

"Sa Brekom Perović je snažno vratio prioritet pripovedačkom činu u domaćem stripu s kraja osamdesetih. Naravno, posle iskustava radikalnih svetskih strujanja u stripu sedamdesetih i početkom osamdesetih, za Perovića više nije bilo moguće da se vrati sasvim klasičnoj, konvencionalnoj priči. Akcionost Perovićeve priče bogato je prožeta nekom vrstom pripovedačke melanholije. Tu je moguće i potrebno dešifrovati neke vanstripovne uticaje. To su svakako uticaji špijunske proze Le Kareovih romana, kinematografski uticaji Blejd Ranera Ridlija Skota, a u tragovima i Stalkera, pa i Solarisa i Ogledala Andreja Tarkovskog.”



 




Nedavno pregledani naslovi

smart

Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka