Korpa (0)

Vaša Korpa je trenutno prazna.

Valuta: 

Joomla gallery by joomlashine.com

lista 1


 sova snow      


Tweet
Pin It




Veća slika

Megi O’Farel

Kako je nestajala Esmi Lenoks

Izdavač:  Laguna
Pogledajte sve naslove ovog izdavača
ISBN:  978-86-7436-595-3
Povez:  Mek
Pismo:  Latinica
Broj strana:  196
Cena:
Popust: 10.00%
599,00 din. 539,10 din.

 

Opis:

Spremite se za novi podvig poznate, nagrađivane autorke bestselera. Spremite se za briljantno ispričanu priču koja će vas ostaviti bez daha. Spremite se za susret sa ženom koju nikada nećete zaboraviti.

Samo gledajte, dame i gospodo. Najvažnije je biti veoma, veoma mirna. Čak i samo disanje može ih podsetiti da si tu, zato treba disati kratko i vrlo plitko. Tek toliko da ostaneš živa.

"Kako je nestajala Emi Lenoks" je roman sa svim odlikama psihološkog trilera. Naročito je uzbudljiv kontrast između likova O`Farelove." 
Scotland on Sunday 

"Ovo je do sada najbolji roman O`Farelove... Misaon, topao, otmeno napisan i potpuno šokantan... Knjiga za prave, strastvene čitače." 
Daily Express

"...Sve su hvale na mestu i opravdane. Ovaj roman je briljantan u svakom smislu te reči. S poražavajućom jasnoćom, O`Farelova nam pokazuje kako su opasne mreže koje pletu iza maske pristojnosti i društvene prihvarljivosti, te kako mnogo godina kasnije, kada su prvobitni protagonisti priče mrtvi i kad se čini da je sve pokopano, može da iskrsne druga životna priča i sve zaprepasti. Ovaj roman varniči britkošću i briljantnošću. Megi O`Farel je napisala napetu, krhku, misterioznu priču o ljudskim odnosima i prevari." 
The Literary Review



 

Kamenorezac



Nedavno pregledani naslovi

Ostale kategorije


Najbolja ponuda!

Virtuemart Product Slideshow

isporuka

baner anglozine